6 Eylül 2018 Perşembe

Yarı Otomatik Yürüyen Briket Makinası

Mussan Group‘un Türkiye ve Dünyaya açılması ile, kalitesinde devamlı önçü olarak müşterilerimize daima hızlı ve güvenilir hızmet vererek dahada büyümeyi hedefliyoruz.
Firmamız tarafından talep edecek olduğunuz yarı otomatik Yürüyen briket makinası Beton Parke ve Biriket üretim tesisi hakkında fiyat teklifi teslim süresi ve ödeme şekli kısa sürede sizlere gönderilir. Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder sizleride müşterilerimiz arasında görmekten utluluk duyarız.
yarı otomatik Yürüyen briket makinası Çok sayıda yatırımcının ihtiyaçlarını karşılamak için, küçük veya büyük üretim tesisleri. Basit ve kompakt yapısıyla kullanımı ve bakımı kolaydır. Beton blok kilit parke,  Çeşitli tip ve kapasitelerde tam otomatik ve yarı otomatik Beton Parke Makinaları, Briket Makinalrı ve 150mm’den 3600mm’ye anma çapına kadar, 500mm’den 4000mm boyunda beton boru üretimi yapabilen Boru Makinaları ve Kalıplarının yanı sıra Beton Bacalar, Baca Tabanları, Menhol, Çatal Boru ve Dirsek Makinaları ve tüm tüm bu makinaların yardımcı ekipmanları olan Beton Mikserler, Taşıyıcı Konveyorler, Beton Bunkerler, Havai Dağıtım Grupları ve her çeşit Kaldırma Vinçleri imalatları, deneyimli kadrosuyla ve son teknoloji ekipmanlarıyla Mussan Group olarak sizlerle beraberiz.
yarı otomatik Yürüyen briket makinası Düşük yatırım maliyetine rağmen bütün taş modellerini rahatlıkla üretebilmektedir. Kalıp değiştirmek suretiyle her çeşit parke taşları, bordür taşları, briket ve çim taşları gibi prefabrik beton elemanlarını seri bir şekilde üretir.
MUSSAN Group’un makine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder