6 Eylül 2018 Perşembe

İkinci el Briket Makinası

İkinci el briket makinası ticaretine, Firmamız Mussan Group/Makine 2009 yılı itibari ile başlamış bulunmaktadır. İsteğe özel ve birinci sınıf üretimlerimizde aynı hızla devam etmektedir. Mussan Group ailesinin ikinci el briket makinası ticaretine atılmasının başlıca gerekçeleri; briket, parke üretimi alanında iş kurmak isteyen firmaların yahut kendi firmalarını kurmak isteyen ekiplerin sağlam adımlar ile başlayıp ilerlemek isteyişidir. Ticaret alanındaki herkes elbette öncelikle kar marjını düşünmek durumundadır.
Kimler ikinci el briket makinası tercihinde bulunur ?
Sermayesi sıfır durumda olup cüzi miktarlar ile parke, briket, asmolin, bims gibi yapı malzemelerinin üretim ve ticaretini yapmak isteyen firmalar ikinci el briket makinalarını tercih eder. Firmamız Mussan Group ailesi ikinci el briket makinası satışı büyük bi ustalık ve öz veri ile yapmaktadır. Firmamızdan güven ile ikinci el briket makinası satın almanız mümkündür.  Bünyemizde bulunmakta olan ikinci el nitelikteki mevcut briket parke taşı makinaları, büyük oranda dikkat ve özveri ile onarımdan geçirilerek sizlerin tercihinize sunulur. İkinci el niteliğindeki bu makinalar uzman kadromuz ve değerli makina mühendislerimiz tarafından arıza tespit odasında incelenir. Bu incelemenin hemen ardından bir tablo oluşturulur. Oluşan tablo ile birlikte İkinci el briket makinamızın değişmesi gereken parçaları, onarılması gereken bölümleri belirlenir. Titizlik ile süren kısa süreli bir çalışma ile makinanın tüm mekanizmaları onarılır. Son olarak boyama işlemi yapılır ve onarım tamamlanmış hale gelir.
ikinci el briket makinası  tüm bu onarım, parça değişim ve boyama işlemlerinden geçmektedir. Size teslim edilir iken sıfır makinalarımızdan ücreti dışında her hangi bir farkı bulunmamaktadır. İkinci el makinalarımız da sıfır makinalar gibi  MUSSAN GROUP MAKİNA güvencesi ile satışa sunulmaktadır. ikinci el briket makinası konusundaki araştırmalarınızda firmamızı tercih etmenizi gerektiren çok özel sebepleri ve sektör hakkında daha iyi bilgiyi edinmek için ilgili telefon irtibat numaralarımızdan kolayca bizlere ulaşabilirsiniz. Arıca sosyal medya hesaplarımızdan da özel görsel isteğinde bulunup geniş araştırmalar yapabilirsiniz.
MUSSAN Group’un makine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder