6 Eylül 2018 Perşembe

Briket Makinaları

Briket Makinaları ; kum, bims (ponza taşı), çakıl ve çimentodan yapılmış harcı titreşim ve basınç ile sıkıştırarak briket taşı çıkarır. Briket Makinaları basım periyodundaki değiştirebilir kalıp sayesinde tek tip ürüne bağlı olmaksızın bir parça değişimiyle çeşitli ürünler üretmek mümkündür. Biriket makinalarımız bir baskıda tercihen 4, 8 ,12  adet biriket üretebilir. Ayrıca bir baskı aşaması yalnızca 10 ile 60 saniye arasında sürmektedir. Her geçen gün gelişen çağ nedeniyle insanların  sağlamlık ve konfor ihtiyacı sürekli artmaktadır.Ürettiğimiz Briket Makinaları ile üretilen tüm malzemeler dayanıklılık ve konfor arz etme testlerinden başarı ile geçmiş bulunmaktadır.
Briket makinaları ile ürettiğimiz briket, parke, bims ürünleri şehircilikte kullanılır. Özellikle belediyelerin bu ürünlere ilgisi oldukça fazladır. Kaldırım ve yolların yapımı bordür ve parke taşından dır. İçersinde yaşadığımız boyalı duvarların yapımında briket taşı ve beton bloklar kullanılır. Briket makinaları ile basılmış Briket taşları tüm diğer malzemelerden daha sağlamdır. Briket makinaları ile üretilen ismini yeni duyurmaya başlayan bims (pomza taşı), kullanıldığı binalarda ısı giriş çıkışını engeler ve tassarruf yapılmasını sağlar. Süngerimsi delik ve tomurcuklu yapısı sesi emer ve tek ürünle ses ve ısı yalıtımı yapmış olursunuz.
Briket makinaları ile üretilen çim taşı; isminden de anlaşılacağı üzre, çimlendirmeye uygun oval boşluklara sahiptir. Bu taşın döşendiği alan muazzam bir görüntüye bürünür. Günümüzde ilerleyen  peyzaj mimarisinin gözdesidir.
Briket makinaları nın çok yönlü çalışma özelliği  sayesinde yalnızca bir makina ile kendi tesisinizi oluşturabilirsiniz. Ürün yelpazemizde her bütçeye ihtiyaca uygun Briket makinaları bulmak mümkündür. Briket Makinaları hakkında daha detaylı bilgi edinmek için  iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.
Briket makinaları hakkında daha detaylı bilgi ve görüşleriniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.Tüm dünyaya satış yapan Mussan Group olarak Briket makinaları alanındaki referanslarımızı web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan inceleyebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder