6 Eylül 2018 Perşembe

Beton Blok Makinaları

Beton blok makinaları  beton santrali, parke makinaları, Manuel briket makinaları, isteğe bağlı yarı otomatik briket makinaları,  isteğe bağlı tam otomatik briket makinaları, yürüyen biriket makinaları, sabit makinalar, konkasör, kalıp, bunker, helezon, mikser,  oparetör kabini Firmamız : MUSSAN GROUP bünyesinin MAKİNACILIK alanında ürettiği ürünlerdir. Ürünlerimiz hazır olarak bulunmamaktadır. Ürünlerimiz isteğe göre üretilmektedir. Bu şekilde de asla yapım tarihi eski bir ürün alamazsınız. Sıfır ve yeni ürün alma garantisini sizlere vermekten kıvanç duymaktayız.
Örnek olarak siz firmamız ile iletişime geçip  beton blok makinaları ürünlerimizden almak istediğinizde, ilgili çalışanlarımız tarafından makinanızın olamasını istediğiniz gibi yapılabilmesi için notlar alır ve makinanın yapımı böyle başlar. Size sorulacak olan bazı sorular ve nedenleri şu şekilde sıralanmıştır. Beton blok makinaları ürününüzü hangi il yahut ülkede kullanacak olmanız sorulur çünkü; makinamızın götürme aşamasının sorunsuz geçmesi için gereklidir. Gün veya  saat bazında kaç adet ürün çıkarmak istediğiniz sorulur ve makinamızın üretim kapasitesi buna göre ayarlanır. Ve son olarak da ne üretmek istediğiniz sorulur. Beton blok makinaları ve diğer tüm makinalarımız yalnızca yapımının son aşamasında içine yerleştirilecek olan basım kalıbı modeline göre ürün üretir. Son olarak Parke, briket, asmolin, bims, bodür, çim taşı gibi ürünlerden hangisini üretmek istediğiniz sorulur ve alınan cevaplar doğrultusunda beton blok makinaları kategorisi içerisindeki ürününüzün yapımına başlanır.
Ayrıca kullandığımız tüm malzemeler A kalitede olmakla birlikte kalite kontrol gözetimlerimden  eksizsiz bir  biçimde geçmiş bulunmaktatır. Sizde uzun vadede kaliteli ürünler üretmek ve müşterileriniz karşısında daima alnınız ak bir duruş sergilemek için Mussan Group ailemizin bir parçası olmaya ne dersiniz? Size Bordür makinası, beton blok makinalarıparke makinası, briket makinaları hakkında detaylı bilgi vermek adına iletişim araçlarımız başında bekleyen personellerimize görüşmek için ilgili adreslerimizden bizlere ulaşınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder