17 Ağustos 2018 Cuma

Satılık Parke Taşı Makinası

Mussan Group bünyesinde üretilen satılık parke taşı makinası verilen 2 yıl garanti hizmetini ikinci el olarak satışa sunulan briket makinalarına da vererek güvenirliğin simgesi olmuştur.
Araştırmacılık, yenilikçilik ve yeterlilik değerine olan inancımız ile Teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlanarak bilgi ve verilere dayalı karar almamız, Toplumsal sorumluluğun bilincinde saydamlık anlayışında olmamız, Hoşgörü ve dayanışmaya verdiğimiz önem ile çevreye saygımız ve kaynakların etkin olarak kullanımı bizi farklı kılan başlıca etkenlerdir.
Mussan Group; Kilit beton parke makinası, briket makinası imalatı ve kalıp sanayii ticari faaliyetlerine 2007 yılı itibarı ile başlamıştır. Bünyesine kattığı deneyimli ve uzman kadrosu sayesinde hızla büyümeye başlayan  Mussan Group. ürettiği beton santralleri, Kilit beton parke makinası ve satılık parke taşı makinası yalnızca yurtiçinde değil, yurtdışına da ihraç etmesi ile ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmuştur.  Mussan Group Makine ve Kalıp Sanayi bugün modern tesislerinde her türlü beton santralleri, briket parke bims makinaları ve kalıplarının üretimine cevap verecek şekilde ticaret hayatına devam etmektedir. Kısa zamanda uluslararası alanlarda da konusunda faaliyet göstermeyi başaran firmamız ürettiği farklı makina ve kalıp modelleri ile ülkemize yaptığı hizmetlerden gurur duymaktadır.
satılık parke taşı makinası alanında  Mussan Group ticari faaliyetlerimizden bir diğeridir.  Mussan Group olarak ikinci el briket makinası hizmetine 2009 yılında  Mussan Group markasından tamamen bağımsız olarak kurulan  Mussan Group markası giriş yapmıştır.  Mussan Group olarak inşaat ve yapı sektörüne satılık parke taşı makinası hizmeti sunmaktadır.  Mussan Group ikinci el satılık parke taşı makinası ürünlerini  Mussan Group  ikinci el briket garantisi ve güvencesiyle satışa sunmaktadır.
MUSSAN Group’un makine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder