29 Ağustos 2018 Çarşamba

Manuel briket makinası

Briket; doğal ya da suni agregaların karışımı ile oluşan, duvar ve çatı yapımında kullanılan yapı malzemesine denir. Briket; duvar yapımında kullanılan bir yapı malzemesidir. Doğal ya da suni agregaların su ile karışımından oluşur. Gerekirse briket yapımında katkı maddeleri kullanılır. Briket elde etme porsesine ise briketleme denir. Çoğunluk olarak kömür ve yol malzemeleri briketlenip yapı malzemesine dönüştürülür
Ürettiğimiz manuel briket makinalarına (briket makinesi) verdiğimiz 2 yıllık koşulsuz garanti sürecini tamirat ve bakımını gerçekleştirdiğimiz ikinci el briket makinalarına’da vererek sektörde bir ilki gerçekleştirdik.
Manuel briket makinası (briket makinesi) sektöründeki kendinden emin ve tam müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız karşılığını bugün pazar payımızın yüksek oluşu göstermiştir.
Günümüzde manuel briket makinaları (briket makinesi) sektöründe özellikle işe yeni başlayan tüketicilerin araştırmalarını internet üzerinden yaptıklarını, deneyimsiz ve hiç bir kalite standartı olmayan firmaların üretimleri satın aldıklarında sonradan kötü sürprizlerle karşılaştıklarını gözlemledik.
Ayrıca her yıl 4 defa düzenlediğimiz kampanyalar sayesinde yeni manuel briket makinaları fiyatlarını ikinci el briket makinalarından cazip hale getirdik.
Tüm bu çalışmalarımızın neticesinde manuel  briket makinaları sektörüne ait gelen taleplerin yoğunluğu bizi ikinci el briket makinaları işini ayrı bir firma çatısı altında yapmaya, bu şekilde daha kurumsal, etkin ve kısa sürede sonuca ulaşır hale getirmeye sevk etmiştir.
Günümüzde firmamız hem yeni manuel briket makinaları üretiminde Mussan Group olarak, hem de ikinci el briket makinaları sektörüne Mussan Group olarak gerek fiyatları, gerek teknik ve satış stratejisi olarak şeffaf bir anlayışının olması münasebeti ile pazardan hedeflediği payı almanın haklı gururunu yaşamaktadır.
MUSSAN Group’un makine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder