13 Ağustos 2018 Pazartesi

İkinci El Beton Parke Makinaları

İkinci el beton parke makinası alanında Mussan Group ticari faaliyetlerimizden bir diğeridir. Mussan Group olarak İkinci el beton parke makinası hizmetine 2009 yılında Mussan Group markasından tamamen bağımsız olarak kurulan Mussan Group markası giriş yapmıştır. Tüm bu çalışmalarımızın sonucunda beton parke taşı makinası (makinesi) sektörüne ait gelen taleplerin yoğunluğu bizi İkinci el beton parke makinası işini ayrı bir firma  altında yapmaya, bu şekilde daha kurumsal, etkin ve kısa sürede sonuca ulaşabilir hale getirmeye sevk etmiştir. Mussan Group olarak inşaat ve yapı sektörüne İkinci el beton parke makinası hizmeti sunmaktadır. Mussan Group İkinci el beton parke makinası ürünlerini Mussan Group İkinci el beton parke makinası garantisiyle satışa sunmaktadır.
Mussan Group bünyesinde üretilen beton parke taşı makinasına (makinesine)verilen 2 yıl garanti hizmetini İkinci el beton parke makinası olarak satışa sunulan parke makinalarına (makinelerine)da vererek güvenirliğin simgesi olmuştur.  Bu bağlamda 2009 yılında Mussan Group markası adı altında ikinci el beton parke makinası (makinesi) sektörüne ait firmamızı, yeni beton parke taşı makinaları (makineleri)üretim firmamız olan Mussan Group  tamamen ayrılarak bağımsız kendi teknik kadrosu ile birlikte kurduk.
Mussan Group bünyesinde İkinci el beton parke makinası sektöründe hizmet veren Mussan Group markamız uygun fiyat ve teknik destek ile sektörde güvenirliğin garantinin ve kalitenin simgesidir. Mussan Group bünyesinde Mussan Group İkinci el beton parke makinası manuel tam otomatik ve hidrolik olmak üzere ve 8lik 18lik ve 36lık seçenekleriyle hizmete sunulmaktadır İkinci el beton parke makinası hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayınız…
MUSSAN Group’un makine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder