27 Ağustos 2018 Pazartesi

Pirket Makinası

Pirket makinesi (briket makinesi) sektöründeki kendinden emin ve tam müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız karşılığını bugün pazar payımızın yüksek oluşu göstermiştir.
Ürettiğimiz pirket makinelerine (briket makinesi) verdiğimiz 2 yıllık koşulsuz garanti sürecini tamirat ve bakımını gerçekleştirdiğimiz ikinci el pirket makinesine de vererek sektörde bir ilki gerçekleştirdik.
Günümüzde pirket makinesi (briket makinesi) sektöründe özellikle işe yeni başlayan tüketicilerin araştırmalarını internet üzerinden yaptıklarını, deneyimsiz ve hiç bir kalite standartı olmayan firmaların üretimleri satın aldıklarında sonradan kötü sürprizlerle karşılaştıklarını gözlemledik.
Biz Mussan Group olarak bugun internet üzerinden satılık pirket makinesi, pirket makinesi fiyatları yada pirket makinesi imalatı gibi herhangi bir kelime arandığında imalatını yaptığımız tüm ürünlere ait fiyatları ,teknik şartnameleri ile birlikte sonradan hiçbir kötü sürprize fırsat vermecek şekilde yayınlayabilen şeffaf bir firma olmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca her yıl 4 defa düzenlediğimiz kampanyalar sayesinde yeni pirket makinesi fiyatlarınıikinci el pirket makinesinden cazip hale getirdik.
Tüm bu çalışmalarımızın neticesinde pirket makinesi sektörüne ait gelen taleplerin yoğunluğu bizi ikinci el pirket makinesi işini ayrı bir firma çatısı altında yapmaya ,bu şekilde daha kurumsal,etkin ve kısa sürede sonuca ulaşır hale getirmeye sevketmiştir.
Bu bağlamda 2009 yılında Mussan Group markası adı altında ikinci el pirket makinesi sektörüne ait firmamızı,yeni pirket makinesi üretimi firmamız olan Mussan Group dan tamamen ayırarak bağımsız kendi teknik kadrosu ile birlikte kurduk.
Günümüzde firmamız hem yeni pirket makinesi üretiminde Mussan Group olarak, hem de ikinci el pirket makinesi sektörüne Mussan Group olarak gerek fiyatları,gerek teknik ve satış stratejisi olarak şeffaf bir anlayışının olması münasebeti ile pazardan hedeflediği payı almanın haklı gururunu yaşamaktadır.
MUSSAN Group’un makine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder