14 Ağustos 2018 Salı

İkinci El Kilitli Parke Taşı Makinası

İkinci el kilitli parke taşı makinası alanında Mussan Group ticari faaliyetlerimizden bir diğeridir. Mussan Group olarak ikinci el kilitli parke taşı makinası hizmetine 2009 yılında Mussan Group markasından tamamen bağımsız olarak kurulan Mussan Group markası giriş yapmıştır. Tüm bu çalışmalarımızın sonucunda beton parke taşı makinası (makinesi) sektörüne ait gelen taleplerin yoğunluğu bizi ikinci el kilitli parke taşı makinası işini ayrı bir firma  altında yapmaya, bu şekilde daha kurumsal, etkin ve kısa sürede sonuca ulaşabilir hale getirmeye sevk etmiştir. Mussan Group olarak inşaat ve yapı sektörüne ikinci el parke taşı makinası hizmeti sunmaktadır. Mussan Group ikinci el kilitli  parke taşı makinası ürünlerini Mussan Group ikinci el parke taşı makinası garantisiyle satışa sunmaktadır.
Kilitli beton parke taşları ve dekoratif taşlar %5 ten daha az emiciliğe sahip olduğundan asfalt ve diğer kaplama malzemelerinden oldukça uzun ömürlüdür. Bu sayede malzemenin ömrüne ve görüntüsüne en çok zarar veren tuzlar ve kimyasal maddelerin zararlı etkileri en aza inmektedir. Beton altyapı elemanlarının inşaat ve peyzaj mimarisindeki uygulama alanları o kadar çok çeşitlidir ki kullanıcı hayal gücünü kullanarak daha önce bilinen döşeme şekillerinin ve uygulama alanlarının dışında yepyeni uygulamalar yaratabilir.
Mussan Group bünyesinde üretilen beton parke taşı makinasına (makinesine)verilen 2 yıl garanti hizmetini ikinci el kilitli parke taşı makinası olarak satışa sunulan parke makinalarına (makinelerine)da vererek güvenirliğin simgesi olmuştur.  Bu bağlamda 2009 yılında Mussan Groupmarkası adı altında ikinci el kilitli  parke taşı makinası (makinesi) sektörüne ait firmamızı, yeni beton parke taşı makinaları (makineleri)üretim firmamız olan Mussan Group tamamen ayrılarak bağımsız kendi teknik kadrosu ile birlikte kurduk.
Mussan Group bünyesinde ikinci el kilitli parke taşı makinası sektöründe hizmet veren Mussan Group markamız uygun fiyat ve teknik destek ile sektörde güvenirliğin garantinin ve kalitenin simgesidir. Mussan Group bünyesinde Mussan Group ikinci el kilitli parke taşı makinası manuel tam otomatik ve hidrolik olmak üzere ve 8lik 18lik ve 36lık seçenekleriyle hizmete sunulmaktadır ikinci el kilitli parke taşı makinası hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.
MUSSAN Group’un makine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder