24 Temmuz 2018 Salı

Satılık Briket Makinası





Satılık Briket Makinası alanına adım atmaya 2007 yılında başlayan MUSSAN GROUP MAKİNA  İstanbulda’da kurulmuştur. 4 mühendis, 20 çalışanı, İstanbulda’ ki 900 m2, lik üretim tesisleri ile Türk makina sanayisine hizmet vermektedir.Çalışmalarına yapı malzemeleri makinaları üretimi ile balşayan MUSSAN MAKİNA , sektörün birçok kuruluşuna Satılık Briket Makinası ve beton santrali üreterek önemli çalışmalara imza atmıştır. Günümüzde  üretilen ürünlerin hemen hemen %64 lük kısmını ihrac eder hale gelen MUSSAN MAKİNA, dünyanın bir çok ülkesine acentelik ve distribütörlük anlamaşları ile ürünlerini  ve ülkemizin ticari adını tanıtmaya  devam etmektedir.
MUSSAN GROUP ailesi; Satılık Briket Makinası, Beton parke makinaları, Beton santralleri yan ekipmanları, ve beton santralleri üretiminde lider ve öncü kuruluş olmayı amaçlamış, gerek tasarım desen ve rengi, parça destek  imalat ve müşteriye sorunsuz ulaştırılması ile, genel imalat kalitesi ve işçilik, montaj, test çalıştırma, eğitim ve satış sonrası hizmetlerindeki kalitesi , üretmiş olduğu ürünler hakkında bilimsel araştırmalara önem vermesi ve tecrübeli personelleri ile yurt içi ve yurt dışı piyasasında yer alıp ülke ekonomisine katkıda bulunarak MUSSAN MAKİNA, Satılık Briket Makinası  ve Beton parke Makinaları isminin ülkemiz sınırlarını aşmasını sağlamıştır. MUSSAN GROUP’da Satılık Briket Makinası,  Beton parke Makinası, Beton Santrali ve tüm ek istek ürünlerinizin  üretimi çeşitli aşamalardan sonra 4 başarılı mühendisimizin kontrolü sonucu gerçekleştirilir.
Müşterimizin seçimini yaptığı model talepleri ilgili  departmana  aktarılır uzman çizim ve proje ekibi tarafından siparişler için çizim çalışmaları, makine ve ekipmanların yerleşeceği beton santrali, elektrik, su tesisatı, basınçlı hava ve tüm tesisatların bölümleri yapılır, teknik hesaplamalar ve imalat projesi çizimleri tamamlanır. İstenilen Briket makinası yahut parke makinası ve ürettikleri  parke taşı model, boyut oran görünümü teknik çizim  3D resimleriyle sunum halinde müşteriye taktim edilir. Müşterinin seçim yapması sonucu gerekleri prosedür tamamlanıp imza verimesi sonucu Parke yahut Satılık Briket Makinası  imalatına başlanır. Ve sıra ile tüm parçalar yerlerine kaynak ile birleştirilir. MUSSAN MAKİNA tarafından bir müşterinin daha kendine özgü siparişi tamamlanmış olur. Etkin kalite üstün hizmet garantisi için sizleride MUSSAN MAKİNA satış ofislerimize bekliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder