23 Temmuz 2018 Pazartesi

İkinci El Briket Makinaları

İkinci el briket makinası alanında  ticari faaliyetlerimizden bir diğeridir. Mussan Group  olarak ikinci el briket makinası hizmetine 2009 yılında Parkebriket markasından tamamen bağımsız olarak kurulan Parke briket markası giriş yapmıştır. İnşaat ve yapı sektörüne ikinci el briket makinaları hizmeti sunmaktadır. Mussan Group ikinci el briket makinası ürünlerini ikinci el briket garantisi ve güvencesiyle satışa sunmaktadır.
Mussan Group bünyesinde üretilen briket makinalarına verilen 2 yıl garanti hizmetini ikinci el olarak satışa sunulan briket makinalarına da vererek güvenirliğin simgesi olmuştur. Mussan Group bünyesinde ikinci el briket makinaları manuel tam otomatik ve hidrolik olmak üzere ve 8lik 18 lik ve 36lık seçenekleriyle hizmete sunulmaktadır. Mussan Group bünyesinde ikinci el briket makinaları sektöründe hizmet veren Mussan Group markamız uygun fiyat ve teknik destek ile sektörde güvenirliğin garantinin ve kalitenin simgesidir.
MUSSAN Group’un makine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder