24 Temmuz 2018 Salı

Briket Makinası imalatı

Briket makinası imalatı sektöründe MUSSAN GROUP/ MAKİNA ailesi olarak sizlere hizmet vermekteyiz. Şirketimiz MUSSAN GROUP 1973 yılında kurulmuş olduğundan dolayı briket makinası imalatı alanında geniş çerçevede tecrübeye sahiptir. İmalatlarımızın sorunsuz bir şekilde sonlandırılmasında emektar ustalarımızın ve ekip yöneticilermizin büyük ölçüde payı vardır.
Sorunsuz çalışma ve ürün üretimi için elbette ki en önemli husus imalattır. Eksiksiz bir biçimde imalat veya imalatlar gerçekleştirmek için, Öncelikle işi bilen tecrübeli bir ekip, kaliteli ürün ve özenle çalışma gerekmektedir. Mussan Group Ailesi briket makinası imalatı alanında çıktığı bu yolda Kalite Özen ve tecbübe terimlerini kendine ilke edinmiştir. Her bir müştermizin  briket makinası imalatı özenle hazırlanmakta ver varacağı noktaya tarafımızca götürülmektedir.
Briket makinası imalatı tamamlanmış olan makinamızı uygun araçlar ile tır, gemi, farketmeksizin  fabrikanıza getiriyoruz.  Makinanız ile beraber bir usta ve yardımcısı da fabrikanıza gelir. Ürününüzün kurulumu ustamız yardımı ile yapılır, gerek li eğitimler ve prosedürlerin tamamlanması ardından ekibimiz fabrikanızdan ayrılır.
Briket makinası imalatı tamamlanmış size ulaştırılıp kontrolleri yerinizde tekrardan yapılmış makineniz ile yalnızca briket değil bir çok farklı ürün elde edebilirsiniz.  Briket, bordür, çim taşı, asmolin, bims gibi yapı, yerleşke ürünlerini elinizde bulunmakta olan briket makinasının yalnızca basım kalıbını değiştirerek üretebilirsiniz.
Ürün teslimi sonrasında da teknik servis elemanlarımız, daima sizinle iletişim halinde olacaktır. Her türlü soru ve problemleriniz karşısında ileri derece seviyede eğitimli makina mühendislerimiz sorunlarınızı en kısa sürede çözümlemek için daima aktif çalışmalar halinde olacaktır. Müşteri memnuniyeti ve pozitif geri dönüşler her zaman Şirket sahipleri kadar çalışanlarımızın da yüzünü güldürmüştür. Bu sayede her zaman istekli ve özenli tamamlanmış Briket makinası imalatı işlerine imzamızı atmak bize gurur vermiştir.
MUSSAN GROUP ailesi makina Briket makinası imalatı alanında 82 çalışan ve başlarında olan 4 mühendisimiz ile size hizmet vermektedir.Sizide kaliteli Briket makinası imalatı yaptırmak ve uzun ömürlü ürün üretimi gerçekleştirmek için Mussan Group ailemize bekliyoruz.
Bize ulaşmak için +90 553 075 85 61 GSM / WHATSAPP / VİBER iletişim araçlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder