27 Temmuz 2018 Cuma

İkinci El Bims Makinaları

İkinci el bims makinaları alanında Mussan Group  ticari faaliyetlerimizden bir diğeridir. Mussan Group olarak ikinci el bims makinaları hizmetine 2009 yılında Mussan Group markasından tamamen bağımsız olarak kurulan Mussan Group markası giriş yapmıştır. Mussan Group olarak inşaat ve yapı sektörüne ikinci el bims makinaları hizmeti sunmaktadır. Mussan Group ikinci el bims  makinaları ürünlerini Mussan Group ikinci el bims makinası garantisi ve güvencesiyle satışa sunmaktadır.
Tüm bu çalışmalarımızın neticesinde bims makinesi sektörüne ait gelen taleplerin yoğunlu bizi ikinci el bims makinası işini ayrı bir firma çatısı altında yapmaya, bu şekilde daha kurumsal, etkin ve kısa sürede sonuca ulaşılabilir hale getirmeye sevk etmiştir. Bu bağlamda 2009 yılında Mussan Group markası adı altında ikinci el briket makinesi sektörüne ait firmamızı, yeni briket makinaları üretim firmamız olan Mussan Group’ tan tamamen ayrılarak bağımsız kendi teknik kadrosu ile birlikte kurduk.
Mussan Groupp bünyesinde üretilen bims makinalarına verilen 2 yıl garanti hizmetini ikinci el olarak bims makinaları olarak satışa sunulan bims makinalarına da vererek güvenirliğin simgesi olmuştur.
MUSSAN Group’un makine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder