10 Ekim 2018 Çarşamba

Satılık Bims Makinaları

Satılık Bims Makinaları fiyatları MUSSAN GROUP ailesinde, ürünlere göre pek çok farklılık göstermektedir. Bu da demek oluyor ki her firma bütçesine uygun güvenilir kalitede ürün bulunması pek mümkündür Sizde MUSSAN GROUP satış temsilcilerimizden  Satılık Bims Makinası fiyatlarımızı öğrenip tercihiniz doğrultusunda size en uygun teklifimize yönlendirilebilrsiniz.
Satılık Bims Makinaları alanına adım atmaya 2007 yılında başlayan MUSSAN GROUP MAKİNA  İstanbulda’da kurulmuştur. 4 mühendis, 20 çalışanı, İstanbulda’ ki 900 m2, lik üretim tesisleri ile Türk makina sanayisine hizmet vermektedir.Çalışmalarına yapı malzemeleri makinaları üretimi ile başlayan MUSSAN MAKİNA , sektörün birçok kuruluşuna Satılık Bims Makinaları ve beton santrali üreterek önemli çalışmalara imza atmıştır. Günümüzde  üretilen ürünlerin hemen hemen %64 lük kısmını ihrac eder hale gelen MUSSAN MAKİNA, dünyanın bir çok ülkesine acentelik ve distribütörlük anlamaşları ile ürünlerini  ve ülkemizin ticari adını tanıtmaya devam etmektedir.
Satılık Bims Makinaları, Bims, bir diğer adı ile pomza taşı üretmektedir. Bu taşlar terminolojide “Doğal Hafif Agrega” olarak sınıflandırımaktadır. Endüstriyel alanlar olan ; Tekstil ve yapay maden sektörün Bims Taşının önemi büyüktür.  Bims taşı, endüstriyel kullanım açısından; boşluklu, süngerimsi, volkanik olaylar neticesinde oluşmuş, fiziksel ve kimyasal etkenlere karşı dayanıklı, zararsız, uzun ömürlü, ısı ve ses yalıtım özelliği sağlayan, yüksek sıcaklıklara dayanıklı, camsı bir yapıya sahip volkanik bir kayaçtır. Bu özellikleri sayesinde gelişen inşaat sektörünün gözdesi olma yolunda hızla ilerlemektedir.
MUSSAN Group’un ma,ine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.
Sizde ürettiğimiz  Bims Makinası seçeneklerimiz  sayesinde bu muhteşem doğa maddesini ihtiyaç ve isteğinize göre şekillendirebilirsiniz. Satılık Bims Makinaları hakkinda daha fazla bilgi edinmek için +90 553 075 85 61 nolu numaradan müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder