3 Ekim 2018 Çarşamba

Beton Parke Taşı Makinası

Beton parke taşı makinası (makinesi) Beton blok makinesi parke, briket, bordür, asmolen, bims, çim taşı ve oluk taşı üretir. Bu ürünler şehirleşen hayatın temel gereçleridir. Bir çok parke taşının pazıl mantığı ile bir araya getirilmesi ile yürüdüğümüz kaldırımlar, patika yollar oluşturulur.
Bordür ise bu parke taşı yol ve kaldırımlarını çerceveleyen tamamlayıcı üründür. Asmolen, boşluklu briket, binaların doldurma bölümlerinde kullanılır.  Asmolen ile yapılan duvar tavan vb. yapıların yüzeyleri daha düzgün vaziyette sonlanır ve işlem tasarrufu elde etdilmiş olunur. Bims taşını zamanı net olmamakla birlikte, Romalıların bulduğu bilinmektedir. Bu insaat sektöründe hafif taşlar kategorisinde yer alan bims diğer bir adıyla ponza taşı nın üretimine Almanyada 1851 yılında başlandı. Ve ülkemizin Nevşehir İlinde 1984 yılında üretimine başlandı. Depreme, yangına dayanıklılığı, hafifliği,  doğallığı ekonomik olusundan dolayı  ısı ve ses yalıtımında yoğun olarak kullanılmaktadır. Oluk taşı yollardaki yağmur suyu birikintilerinin, yayalara sıçramadan doğrudan su kanallarına yol almasını sağlayan yarım daire seklindeki taş biçimidir. Ayrıca suyun yollarda birikmesini engeller ve bu sayede parke taşlarını korur. Çim taşı çevre düzenleme ve tasarım malzemelerinin en gözdesidir. Döşenen çim taşlarının aralarına çimento yerine toprak doldurulur. Oluşan bu toprak oluklarına çimlendirme işlemi yapılır. Sonuç kuşkusuz muteşem bir  yeşil alan görüntüsü olur. İşin en iç acıcı yanı ise bu malzemelerin her biri için ayrı Beton parke taşı makinası (makinesine ihtiyacınız yoktur. Satın almış olduğunuz bir adet Beton parke taşı makinası (makinesi) ne ek olarak ihtiyacınız olan basım kalıbını almanız yeterlidir. Sonrasında ise basit bir sekilde yalnızca Beton parke taşı makinası (makinesi) basım kalıbını değiştirerek çeşitli ürünler üretebilirsiniz.
Beton parke taşı makinası ile Üretim sektörüne girmeye hazırlanan müşterilerin incelemelerini sosyal medya aracılığıyla yaptıklarını, kalite standardı düşük firmalardan ürün satın aldıklarını ve bir kaç üretim işlemi sonrasında satıcının deneyimsizliğinden kaynaklı bir çok problem yaşadıklarını gözlemlemiş bulunmaktayız.
MUSSAN Group’un makine ve inşaat şirketleri, Türkiye’nin en büyük tesislerini de barındıran önde gelen kuruluşlardan oluşmaktadır. MUSSAN GROUP tarafından üretilen ürünler geniş lojistik ağımız vasıtasıyla yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimize teslim edilmektedir.
Beton parke taşı makinası hakkında daha detaylı bilgi ve görüşleriniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.Tüm dünyaya satış yapan Mussan Group olarak Beton parke taşı makinası alanındaki referanslarımızı web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder